Ефективність різних способів кріоконсервування меристем томату (Lycopersicon esculentum Mill.)

Автор(и)

  • Nadiya O. Shevchenko Інститут проблем кріобіології Ñ– кріомедицини НАН України, м. Харків
  • Anna V. Mozgovska Інститут овочівництва Ñ– баштанництва НААН України, сел. Селекційне, Харківська область
  • Tatiana M. Міroshnychenkо Інститут овочівництва Ñ– баштанництва НААН України, сел. Селекційне, Харківська область
  • Tatiana V. Ivchenko Інститут овочівництва Ñ– баштанництва НААН України, сел. Селекційне, Харківська область
  • Nataliya О. Bashtan Інститут овочівництва Ñ– баштанництва НААН України, сел. Селекційне, Харківська область

DOI:

https://doi.org/10.15407/cryo29.02.160

Анотація

Probl Cryobiol Cryomed 2019; 29(2): 160.

Біографія автора

Nadiya O. Shevchenko, Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, м. Харків

Відділ холодової адаптації

Downloads

Опубліковано

2019-06-20

Як цитувати

Shevchenko, N. O., Mozgovska, A. V., Міroshnychenkо, T. M., Ivchenko, T. V., & Bashtan, N. О. (2019). Ефективність різних способів кріоконсервування меристем томату (Lycopersicon esculentum Mill.). Проблеми кріобіології і кріомедицини, 29(2), 160. https://doi.org/10.15407/cryo29.02.160